www.colonieselvila.com
telèfon d´atenció
972 576 205

625 340 930


Els nostres serveis

Newsletter
Nom: 
Email:
Accepto les condicions
 

Els nostres serveis Escoles

Compartir

comparteix aquesta entrada a  Facebook comparteix aquesta entrada a  Twitter comparteix aquesta entrada a  Menéame comparteix aquesta entrada a  Myspace comparteix aquesta entrada a  Delicious comparteix aquesta entrada a  La Tafanera comparteix aquesta entrada a  Technorati comparteix aquesta entrada a  MyYahoo

PLANING DE L’ESTADA (recomenat 3er i 4rt)

Drac

1er dia

2on dia

3er dia

9h a 10h

Esmorzar

Esmorzar

Esmorzar

10h a 13h

ACTIVITAT MATÍ

 

Arribada i presentació.

 

LA LLIGA D’EN MORGAT

 

 

GIMKANA PER BANYOLES

 

ESTUNES

13h a 14h

Dinar

Dinar

Dinar

14h a 15:30h

Temps lliure

Tems lliure

Temps lliure

15:30h a 18:30h ACTIVITAT TARDA

 

DESCOBERTA DE L’ENTORN

 

PUIG CLARÀ

 

LA LLIGA D’EN MORGAT

 

 

GIMKANA PER BANYOLES

 

TALLER

JOC

DRAC

 

Tancament i comiat!!

18:30h a 20h

Temps lliure

Temps lliure

 

20h a 21h

Sopar

Sopar

 

21h a 21:30h

Temps lliure

Temps lliure

 

21:30 a les 23:30

ACTIVITAT NIT

 

SALVEM EL DRAC

 (o ous el drac)

 

 

OUS DEL DRAC

 (o discoteca + gran concurs)

 

DORMIR

DORMIR

DORMIR

 

               

 

ACTIVITATS DE L’EIX DEL DRAC DE BANYOLES

 

DESCOBERTA DE L´ENTORN
Descobrirem l’estany de Banyoles i gran part de la flora i fauna que habiten en l’ecosistema del bosc de ribera, aprendrem com es va formar l’estany, alguna de les llegendes de Banyoles i curiositats del poble, la gent i l’entorn de les nostres colònies.

PUIG CLARÀ
Aquesta activitat és una excursió al Puig Clarà, una petita muntanyeta del costat de la casa on contemplem tota la ciutat de Banyoles, l’estany i els seus voltants. Descobrirem l’entorn i la natura que ens envolta.

JOCS D’EN MORGAT
Activitat de jocs cooperatius que a través del fil conductor ens ofereix un espai de joc divers molt dinàmic i obert a diferents sensibilitats i inquietuds lúdiques.

·         Pinta cares.

·         Música.

·         Relleus.

·         Cursa de sacs.

·         Bitlles catalanes.

·         Punteria: dracs i cols.

 

 

TALLER EL DRAC
El taller del Drac es basa en la llegenda del monstre de Banyoles, on a través d’aquest fil conductor acabarem creant un drac. Durant l’activitat explicarem la llegenda, cantarem la cançó del monstre i farem un autèntic drac de Banyoles que podrem portar a casa.

LA LLIGA D’EN MORGAT
En aquesta activitat participarem en la “lliga Morgat” que són una sèrie d’activitats esportives ambientades en l’eix. Es tracta de jugar a unes olimpíades cooperatives que commemoren el pacte amb el drac. Farem servir pistes de bàsquet, de hoquei, tir amb arc i espardenyada.

GIMCANA PER BANYOLES
Activitat pel centre de Banyoles on descobrirem el poble a través d’una gimcana. Jugarem  a jocs tradicionals, observarem peculiaritats del poble, coneixerem costums de la zona i ens ho passarem molt bé.

ESTUNES
Aquesta activitat és una excursió per descobrir el bosc de les estunes, un espai natural fantàstic. És un dels racons més particulars del municipi de Porqueres: les baumes i les esquerdes de travertí; els roures i les alzines esponeroses; la bella llegenda de les Goges, el silenci tallant i l'ombra fresca, les heures enfiladisses i els cants discrets dels ocells conviden a una passejada tranquil·la i plena de la pau del lloc.

SALVEM EL DRAC
Un joc de nit dinàmic i molt actiu, on amb el fil conductor de l’estany de Banyoles i el Drac, els i les participants hauran d’ajudar a la nena (que ja s’ha fet vella) a recollir les verdures per donar-li menjar i salvar-lo.

OUS DE DRAC
En aquest joc de nit haurem de desxifrar un missatge en la llengua dels dracs que ens ha deixat un cavaller. El procés de desxifrar el codi es durà a terme en un context de cooperació entre grups per un objectiu comú. Haurem de buscar “els pagesos den Morgat” perquè ens ensenyin alguna paraula en “drac” i així poder completar el missatge. El joc s’agilitzarà quan els grups comencin a cooperar. El missatge és una carta del drac on ens regala uns ous de drac. Finalment trobarem els ous i així podrem anar a visitar les goges l’endemà.

VETLLADA DEL PIJAMA
Joc de nit de caire festiu dinamitzat i amenitzat amb jocs, balls, música i pijames en l’entorn del drac de Banyoles.

DISCOTECA I GRAN CONCURS
La discoteca és una activitat lúdica i festiva, on ballar i gaudir amb la música es transformen en l’objectiu del grup. A més a més, sumant-hi el gran concurs es generen relacions interpersonals molt positives i gràcies a les proves podem generar un sentiment comunitari molt interessant.


Torna al llistat de serveis

També us poden interessar aquests altres serveis

Activitats per Cicle Superior
EIX D´ANIMACIĶ: EN MORGAT

Més informaciķ


Activitats per Cicle Inicial
EIX D´ANIMACIĶ: EL DRAC

Més informaciķ


Activitats per Educaciķ Infantil
EIX D´ANIMACIĶ: LES GOGES

Més informaciķ