www.colonieselvila.com
telèfon d´atenció
972 576 205

625 340 930


Els nostres serveis

Newsletter
Nom: 
Email:
Accepto les condicions
 

Els nostres serveis Escoles

Compartir

comparteix aquesta entrada a  Facebook comparteix aquesta entrada a  Twitter comparteix aquesta entrada a  Menéame comparteix aquesta entrada a  Myspace comparteix aquesta entrada a  Delicious comparteix aquesta entrada a  La Tafanera comparteix aquesta entrada a  Technorati comparteix aquesta entrada a  MyYahoo

LES GOGES (P3,P4 i P5)

EIX D’ANIMACIÓ:

A Banyoles hi ha unes fades que viuen en un bosc màgic que hi ha molt a prop de la casa. Aquestes fades es diuen Goges i els hi agraden molt els nens i les nenes. Els monitors hi jugaven de petits, i ens explicaran les seves històries. També són molt amigues del drac de Banyoles, que necessitarà la nostra ajuda per poder tornar a volar. Al final de les colònies podrem visitar les seves cases màgiques del bosc de les Estunes.


 


ACTIVITATS DE L’EIX DE LES GOGES

GIMCANA SENSORIAL

La gimcana sensorial és una activitat dissenyada per als mes petits. És una descoberta de l’entorn de la casa de colònies a través dels sentits. On jugarem, aprendrem i identificarem els diferents estímuls que ens ofereix l’entorna natural de l’estany de Banyoles.

• La caixa dels tactes
• Què és de la natura i que no? (imatges) (sons)
• Caixa de les olors.
• Quins animals i plantes hi ha a l’estany.

TALLER EL DRAC

El taller del Drac es basa en la llegenda del monstre de Banyoles, on a través d’aquest fil conductor acabarem realitzant un drac de Banyoles. Durant l’activitat explicarem la llegenda, cantarem la cançó del monstre i farem un autèntic drac de Banyoles que podrem portar a casa.

TALLER JOC
El taller joc es desglossa en 4 racons: 2 racons de manufactura, 1 racó de danses i cançons i 1 racó de joc (memory el vilà). D’aquesta manera, podrem conèixer la llegenda del drac de Banyoles i seguirem ambientant-nos amb l’eix mentre fem un taller que podrem endur-nos a casa.

ESTUNES
Aquesta activitat és una excursió per descobrir el bosc de les estunes, un espai natural fantàstic. És un dels racons més particulars del municipi de Porqueres: les baumes i les esquerdes de travertí; els roures i les alzines esponeroses; la bella llegenda de les Goges, el silenci tallant i l'ombra fresca, les heures enfiladisses i els cants discrets dels ocells conviden a una passejada tranquil·la i plena de la pau del lloc.

CONTACONTES
Al joc de nit haurem d’ajudar un amic de les goges, el drac de Banyoles, que ha perdut les escates d’una ala. Cada cop que trobem una escata apareixerà un personatge màgic de Banyoles que ens la canviarà per un conte.

VETLLADA DEL PIJAMA
Joc de nit de caire festiu dinamitzat i amenitzat amb jocs, balls, música i pijames.Torna al llistat de serveis

També us poden interessar aquests altres serveis

Activitats per Cicle Superior
EIX D´ANIMACIÓ: EN MORGAT

Més informació


Activitats per Cicle Mitjà
EIX D´ANIMACIÓ: EL DRAC

Més informació


Activitats per Cicle Inicial
EIX D´ANIMACIÓ: EL DRAC

Més informació