www.colonieselvila.com
telèfon d´atenció
972 576 205

625 340 930


Els nostres serveis

Newsletter
Nom: 
Email:
Accepto les condicions
 

Els nostres serveis Escoles

Compartir

comparteix aquesta entrada a  Facebook comparteix aquesta entrada a  Twitter comparteix aquesta entrada a  Menéame comparteix aquesta entrada a  Myspace comparteix aquesta entrada a  Delicious comparteix aquesta entrada a  La Tafanera comparteix aquesta entrada a  Technorati comparteix aquesta entrada a  MyYahoo

CRÈDIT DE SÍNTESI-LA RUTA DE L´AIGUA:

El crèdit de síntesi que desenvolupem a la casa de colònies El Vilà és LA RUTA DE L´AIGUA, on estudiem d´on prové , com hi arriba i quines repercussions ha tingut en la flora, la fauna i la vida dels habitants de la comarca, l´aigua de l´estany de Banyoles.

És un crèdit de síntesi molt complet, ja que visitem un dels rius d´on prové l´aigua de l´estany, anem de ruta per la Banyoles medieval, el museu arqueològic,  donem la volta a l´estany de Banyoles per estudiar-ne la seva flora, i també visitem l´església de Porqueres i el paratge de les Estunes que també està directament relacionat amb l´estany de Banyoles.
Tenim un annex dedicat a Besalú que també anem a visitar.

Totes les excursions es fan amb personal qualificat.

El crèdit es pot desenvolupar amb tres dies ( 2 pensions completes a la casa) on els nois i noies venen a treballar però també tenen els seus moments d´esbarjo, sobretot a les nits, amb activitats dirigides pels nostres monitors.

Si necessiteu més informació sobre el Crèdit de Síntesi us podeu posar en contacte amb nosaltres clicant aquí.


Altres activitats:

Descoberta de l´estany
:
donarem la volta a l´estany tot descobrint la seva flora i la seva fauna a través de jocs i gimcanes.

Estanyols de la Puda i Estunes: sortim d´excursió a conèixer els voltants de la casa que són d´autèntic luxe: visita a uns petits estanyols que tenen la seva història i enfilem el camí fins a les Estunes, un paratge màgic on hi viuen les famoses goges de les Estunes.

 

Espelmes de parafina: què és la parafina? Quin és l´origen de les espelmes i quina ha sigut la seva evolució al llarg de la història? Ens confeccionarem un espelma de parafina amb elements de la natura.

 

Olimpíades esportives: Els nens i nenes es converteixen per un dia en esportistes d´elit, prenent part a les Olimpíades del Vilà, on juguen entre ells a diferents esports olímpics (futbol, básquet, tenis, volei, hoquei, llançament de pes, salt de longitud, ping pong...)

 

Joc de nit: gimcana amb llanternes pel voltant de la casa.

 
Discoteca: a qui no li agrada posar-se guapo i ballar i saltar amb els companys i companyes, monitors i professors?

 
Activitats d´aventura: **piragüisme, **BTT, **hípica, tir amb arc, tobogan inflable, passeig amb trenpinxo, rocòdrom inflable, futbolí humà.

**Activitats més recomanadesTorna al llistat de serveis

També us poden interessar aquests altres serveis

Activitats per Cicle Superior
EIX D´ANIMACIÓ: EN MORGAT

Més informació


Activitats per Cicle Mitjà
EIX D´ANIMACIÓ: EL DRAC

Més informació


Activitats per Cicle Inicial
EIX D´ANIMACIÓ: EL DRAC

Més informació


Activitats per Educació Infantil
EIX D´ANIMACIÓ: LES GOGES

Més informació