www.colonieselvila.com
telèfon d´atenció
972 576 205

625 340 930


Els nostres serveis

Newsletter
Nom: 
Email:
Accepto les condicions
 

LA CASAEL VILÀ PER FORA

 

La casa de colònies El Vilà pertany al municipi de Porqueres, dins la comarca del Pla de l´estany, província de Girona, i té una superficie total de 6500 m2 de terreny: 4 pistes de bàsquet, 3 de minibàsquet, 1 pista de tenis, 1 de futbol sala, 1 pista de volei platja, 1 taula de ping pong.

La casa de colònies té una carpa de 70 m2, un porxo de 120 m2 i una taula ombrejada amb capacitat per 40 nens. També tenim diversos espais verds per poder jugar, descansar sota l´ombra d´un arbre o simplement contemplar l´estany que hi ha davant la casa.


Algunes imatges...


Si vols veure més imatges
clica aquí.


EL VILÀ PER DINS

 

La  casa de colònies El Vilà és un edifici totalment reformat, amb un sector d´habitacions d´uns 400 m2, dues sala d´estar i un menjador i sala polivalent de 200 m2. està especialment pensada per acollir grups d´educació especial amb lavabos adaptats i accessibilitat total sense barreres a tots els racons de la casa, així com per realitzar estades escolars, campus esportius i trobades familiars.

El nostre entorn, l´estany de Banyoles, el tracte familiar, i la nostra cuina casolana fan de la nostra instal.lació un lloc ideal per realitzar les vostres sortides.

La  casa de colònies El Vilà està a 15 minuts de Girona i el seu call jueu, d´Olot i la seva Zona Volcànica i a 10 minuts de Besalú. Estem també a 1 hora de Barcelona, a 2 hores de Tarragona i a 3 hores de Lleida.

Algunes imatges...


Si vols veure més imatges clica aquí.

La nostra Casa de Colònies té el número 193 en el registre de Cases de Colònies i
Albergs de Joventut.