www.colonieselvila.com
telèfon d´atenció
972 576 205

625 340 930


Els nostres serveis

Newsletter
Nom: 
Email:
Accepto les condicions
 

REGLAMENT DE R╚GIM INTERN
REGLAMENT DE RÈGIM INTERN


       
MENJADOR: Els horaris de menjador són entre 8h i 9h l´esmorzar, entre 13h i 14h el dinar, entre 17h i 18h el berenar i entre 20h i 21h el sopar.
Quan arribi el grup a la casa, es concretaran els horaris amb el responsable. Després de cada àpat les taules han de quedar netes i el terra escombrat.

 

DORMITORIS: A les 12h de la nit SILENCI. Als dormitoris no es pot jugar, fumar, menjar ni beure...
No es pot moure cap llitera, ni canviar els matalassos de llit, sense la prèvia autorització dels responsables de la casa. S´ha de portar llençol de sota, coixinera i sac de dormir. La casa disposa de mantes.

 

SANITARIS: PER RAONS HIGIÈNIQUES, els lavabos es mantindran nets durant l´estada.

 

PISTES ESPORTIVES: Les pistes esportives són per jugar i s´han de mantenir netes i amb les mateixes condicions que s´han trobat. La casa disposa de material esportiu en cas que el grup no en porti.

 

ZONA DE JOC: Els exteriors de la casa són per gaudir, utilitzeu les papereres i respecteu les plantes.

 

PISCINA: No es podrà accedir per cap motiu al recinte de la piscina si no és en els horaris establerts i sempre acompanyat d´una persona adulta o d´un responsable. Les normes de la piscina estaran especificades dintre del recinte.

 

INSTAL.LACIONS EN GENERAL: La casa s´oferirà en perfectes condicions d´estat i d´higiene, per tant, es prega es deixin en les mateixes condicions quan marxi el grup. Queda absolutament prohibit pintar o fer un mal ús de cap element pertanyent a les instal.lacions de la casa. El responsable del grup resident es compromet a abonar els desperfectes que s´hi hagin ocasionat.